Over ons

Bert en Pauline in overleg

Ons verhaal

In 1989 begon Jean Audenaert met Audenaert Accountancy, terwijl in 2016 Bert Mesdom Taccess oprichtte. Beide kantoren bouwden een solide reputatie op als vertrouwde adviseurs voor KMO's op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en juridische zaken. Na een succesvolle professionele samenwerking in verschillende dossiers, hebben we besloten onze krachten te bundelen.

In 2024 zag Actes het licht - een all-round accountantskantoor dat staat voor daadkrachtige ondersteuning op elk vlak. Met een team van 16 professionele medewerkers en vennoten, staan we klaar om je te begeleiden met deskundig advies en actiegerichte oplossingen.

Actes is gevestigd in het bedrijvencentrum Office 107 in Melle, dicht bij Gent.

Onze waarden

Teamwork

We handelen als één hecht team om onze klanten de beste service te bieden, terwijl we ook plezier beleven aan ons werk. We stuwen elkaar op een positieve manier vooruit, en moedigen elkaar aan om te groeien en te excelleren in ons vakgebied. Voor ons is het belangrijk om voor elkaar in de bres te springen. Het welzijn van ons team staat namelijk centraal. We geloven dat wanneer ons team zich goed voelt, dit zich vertaalt naar een nog betere service voor onze klanten. Om het met een uitspraak van basketballegende Michael Jordan te zeggen: ‘Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.’

Klantgerichtheid

Ons in de schoenen plaatsen van onze klanten, is voor ons de sleutel tot succes. Wij streven naar het opbouwen van een sterke vertrouwensband met ons cliënteel, opdat we meer kunnen zijn dan alleen een boekhoudkundig kantoor. Actes ambieert om je betrouwbare sparringpartner bij uitstek te zijn. Wij reiken meer aan dan louter holle adviezen of boekhoudkundige verwerking. We denken mee, helpen problemen op te lossen en staan je met raad en daad bij.

Kwaliteit

Bij Actes streven we altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit in alles wat we doen. Door te vertrouwen op elkaars sterktes, talenten en technische kennis, bieden we onze klanten een topservice. We zetten actief in op voortdurende groei en verbetering. Daarom volgen wij regelmatig technische opleidingen en delen wij best practices binnen ons team. Zo stimuleren we elkaar om op vlak van digitale innovatie, fiscale optimalisatie, boekhoudkundige precisie of juridische expertise mee te spelen op het hoogste niveau.

“Accounting is not just about counting beans, it's about making every bean count.”

Het Actes team tijdens een teambuilding activiteit

Interesse in een job bij Actes?

Bekijk onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gedreven team.

Bekijk onze vacatures